CAS Info

Hohtokiipeilyä seuran pikkujouluissa

JÄSENYYS

Seuran jäsenmaksu sisältää Suomen Kiipeilyliiton jäsenyyden, kiipeilyvakuutuksen sekä Kiipeily lehden.

- 55€ nuorilta (alle 19-vuotiaat)
- 65€ aikuisilta

Jos haluat olla seuramme jäsen, mutta et kuitenkaan halua kuulua SKIL:on etkä hyödyntää SKIL:n tarjoamia etuja, on sekin mahdollista. Tällöin et ole oikeutettu SKIL:n neuvottelemaan Pohjolan Kiipeilyvakuutukseen etkä saa Kiipeilyliiton julkaisemaa Kiipeilylehteä kotiisi. Jäsenmaksu tässä tapauksessa on 35€ henkilöltä.

 


JÄSENMAKSUN MAKSAMINEN

Jäsenmaksu tulee maksaa tammikuun loppuun mennessä (31.1.2023). Jos liityt seuraan uutena jäsenenä kesken vuoden, astuu vakuutus voimaan maksupäivänä. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun.

Jäsenmaksu suoritetaan seuramme Club Alpin Savonlinna ry:n tilille:

Oma Säästöpankki   FI53 4108 0010 4994 84

Kirjoita viestikenttään: "JM2023", jäsenen nimi, osoite, syntymävuosi ja sähköpostiosoite.


Jos osoitetietosi muuttuvat kesken vuoden, toimita uusi osoitteesi seuramme yhteyshenkilöille.

Club Alpin Savonlinna ry on suomalaisen kiipeilyn kattojärjestön Suomen Kiipeilyliitto ry:n jäsenyhdistys.

CAS:n jäsenet ovat oikeutettuja liittymään bouldercaven ylläpito- ja käyttöpiiriin. Omilla avaimilla cavella voi halutessaan harjoitella vaikka vuorokauden ympäri. Lisätietoja bouldercaven käytöstä löydät Kiipeilypaikat-sivulta.

Jos kaipaat lisätietoa seuran toiminnasta tai jäseneksi liittymisestä, ota yhteyttä Ilkka Maljaseen (p.050-5959353, ilkka.maljanen (at) gmail.com).

 

 

KEIVIN KÄYTTÖMAKSUT JA JÄSENYYS

Keivin käyttömaksu 4,5€/kerta seuran jäsenille ja 7€/kerta ei jäsenille. Seuranjäsenenä olevan aikuisen seurassa alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Jos perheessä ei ole seuranjäsentä yli 7-vuotiaat lapset 3,5€/kerta.

Keivin vuosijäsenyyden maksu koko vuosi 35€/kk (vaatii seuran jäsenyyden). Vuosijäsenyys 12 kuukauden mittainen, maksetaan kuukausittain tai koko vuosi kerralla.

Keivin vuosijäsenten on oltava seuran jäseniä.

Mahdollisuutena myös kuukausimaksu 50€/kk (ei vaadi seuran jäsenyyttä, näyttökoe varmistamisen osaamisesta).

 

Toiminta

CAS RY:n toiminnan tavoitteena on kiipeilyharrastuksen ja kiipeilypaikkojen kehittäminen sekä ylläpito Savonlinnan seudulla. Seuran jäsenistöön kuuluu eri kiipeilylajeista (boulderointi, kalliokiipeily, jääkiipeily jne.) kiinnostuneita ihmisiä. Vaikka toiminnan painopiste on kiipeilijöiden harrastusmahdollisuuksien turvaamisessa ja parantamisessa, järjestää yhdistys myös kurssitoimintaa esimerkiksi seinäkiipeilystä kiinnostuneille. Tulevista kursseista ilmoitetaan CAS ry:n nettisivuilla ja niitä järjestetään pääsääntöiseti kysynnän mukaan.

CAS ry hoitaa Suomen kiipeilyliitto ry:n pätevöittämien köysitoiminnanohjaajien ja kiipeilyohjaajien valvomia laskeutumis- ja kiipeilytyskeikkoja polttari- yms.porukoille.

PDF-tiedostoCAS_toimintasäännöt.pdf (49 kB)
Club Alpin Savonlinna ry:n toimintasäännöt