Kiipeilypaikat

Boulderointia Tervolankirkolla
Liidiä keivillä

Savonlinnan seudun kiipeilypaikat

Savonlinnan seutua on siunattu uljailla kallioilla ja komeilla lohkareilla, jotka tarjoavat kiipeilystä sekä uusien reittien kehittämisestä innostuneelle tekemistä kaudesta toiseen. Jo muutaman kymmenen kilometrin säteellä kaupungin keskustasta löytyy muutamia varsin ansiokkaita sporttikallioita ja reilut toistasataa boulderlinjaa. Uusia linjoja ja alueita kehitetään koko ajan. Helpoin tapa löytää leikkipaikoille on ottaa suoraan yhteyttä seuran jäseniin.

Cave

Club Alpin Savonlinna ry:llä on keskustan lähellä pieni, yksityinen bouldercave eli tuttavallisemmin keivi. Seuran jäsenillä on mahdollisuus lunastaa käyttöönsä keivin avain, liittyä ylläpito-/käyttörinkiin korvausta vastaan ja päästä näin harjoittelemaan itsenäisesti vaikka vuorokauden ympäri. Keivi sijaitsee osoitteessa Telakkatie 9 ja kiipeilyseinät löytyvät oven nro 3 takaa.